2011. április 3., vasárnap

Apple iSync

Steve Jobs, az Apple feje, pár napja bejelentette, itt az új készülék, ill. napvilágot látott egy tökéletes elektromos autó terve is.

 A Nathan Williams által tervezett Apple iSync nem csak kibocsátás-mentes, de a legideálisabb közlekedési és kapcsolattartási eszköz az Apple-fanatikusoknak. Az iSync tökéletes a mindennapi városi közlekedés lebonyolításához, egyszerű és stílusos kivitelezésű ráadásul kevés helyet foglal mind az utakon, mind a parkolókban. Tervezése alapvetően mindent magában foglal, ami Apple, vagyis igyekeztek megoldani az összes Apple termékkel való szinkronizálás lehetőségét. Ez magában foglalja az iPad, az iPhone, az iPod Touch és a MacBooc Pro alkalmazásait. Az iSync-ben ülve csatlakozhatsz, megoszthatsz, ellenőrizheted az aktuális frissítéseket, és élvezheted az Apple összes előnyét.



Az elképzelés főleg turistáknak ideális, akik szeretnék maguk körbejárni a megtekinteni kívánt várost, és a minél jobb útiterv készítéséhez nyújt segítséget a jármű. A design 360 fokos kilátást tesz lehetővé, és elektromos meghajtása révén zajmentes, így az út teljes békében telhet. 


Töltsd le kedvenc zenéid az iTunes-ról, élvezd az Apple applikációkat, és viseld büszkén az Apple logóját iSynceden. Az autó feltöltött állapotában a logó zöld, és ahogy merül, úgy lesz egyre pirosabb.

Nincsenek megjegyzések: