2010. december 27., hétfő

Újra NZ, öcsém

"Anya" szeret! Nem kicsit. Szeretnék elbüszkélkedni a legkedvesebb karácsonyi ajándékommal, amelyet kicsi párom prezentált vala a számomra, íme:


És a teljesség igénye nélkül some pictures from this book:






Látván e képeket is és tudván, amit eddig sikerült megtudnom Izélandról, nem kérdés, hol képzeljük el jövőnket!

 Bár nem volt könnyű, de azt hiszem elmondhatom, hogy a döntés megszületett. Na nem eme könyv hatására, hanem már korábban. Tényleg nem könnyű, de hát kinek az, nem igaz? Csak remélem, vagy inkább bízom abban, hogy jól döntöttünk. Bár ez így nem igaz, hiszen, ha őszinte akarok lenni, akkor elmondhatom, hogy semmi kételyem nincs Új-Zélanddal kapcsolatban. Úgy érzem az az ország szívesen fogad minket. Eme érzéshez hozzátartozik, talán azért érzem magunkat biztonságban, mert tudom, hogy mindketten dolgos emberek vagyunk, és mert konkrét tervekkel és célokkal érkezünk majd meg a nagy szigetre. Igyekszünk semmit nem a véletlenre bízni, és a lehetőségekhez képest igyekszünk mindent előre elintézni, persze kivétel, amit csak ott tudunk majd "helyben". Igyekszünk a munkalehetőségeket előre lerendezni (tudom, nem feltétlenül fog sikerülni, hiszen nem vagyunk még ott), a lakhatást, a kapcsolatokat építeni, ápolni... és igyekszünk minél több infót szerezni e természeti csodáról. Szerencsénk van, elmondhatom, mert a követett blogokon keresztül többféle aspektusból is megismerhetjük a Zátony életét. És én is igyekszem minél több új ismeretemet közzétenni, és érdekessé tenni a köz számára e kis naplóban. 


3 megjegyzés:

Névtelen írta...

És majd mekkora pofáraesés lesz belőle, ha megérkezel és nem azt kapod amit vársz.

Gandalf írta...

Kedves Névtelen!

Köszi, hogy aggódsz, vagy hogy fel akarod hívni a figyelmem a negatívumokra, de ezt majd mi eldöntjük.

Atomreaktor írta...

ez nekünk is megvolt, igaz mi csak a könyvtárból vettük ki :) de jó könyv, a képek nagyon szépek, az infók is jók, bár azért viszonylag régebbi, de az általános dolgok gondolom nem sokat változtak.