2010. szeptember 21., kedd

Kulturált Tankcsapda rajongó

 Múlt hét csütörtök este fergeteges bulit tartottak Pesten a Bumeráng stábja, ill. a Tankcsapda. Az apropó a Tankcsapda 20 éves fennállása alkalmából megjelent dvd, amely tavaly a Sziget fesztiválon készült a banda jubileumi fellépésekor.
A jelenlegi esemény viszonylag gyors és ütőképes szervezés után egy eddig teljesen szokatlan helyen, az Andrássy úton az egykori Párisi nagyáruház tetején lett megrendezve. Az egész estről és a koncertről videofelvétel készült melyet a www.bumerang.hu oldalon (fények, füst és lábdob Budapest felett)  bárki megnézhet teljes terjedelmében. És jó minőségben.
Maga a koncert frenetikus volt. Bár az épület tetején statikai okok miatt "csak" háromszáz rajongó lehetett jelen, de a többi Csapdafan (több ezer emberről volt szó) teljes egészében megtöltötte az Andrássy utat. Amerre a szem ellátott mindenhol embertömegek toporogtak, ugráltak, énekeltek a kellemes nyáresti időben. A legszebb az egészben, hogy a tömeg egy jelentős része családostól érkezett, és a kultúrált viselkedés miatt mindenki jól érezhette magát, kicsik és nagyok egyaránt.
De ebbe a fene nagy kultúrába mégiscsak belekerült néhány bosszantó, sőt esetenként bőszítő kis szilánk. Arról beszélek, amikor a Bumeráng stábja a koncert előtt különböző kis ajándékcsomagokat osztogatott minden a tetőre feljutott szerencsésnek. Egy apuka, aki három gyermekével és feleségével érkezett, hogy a legkisebb srácot, aki két és fél éves, még jobb kedvre derítse, az ajándékcsomagot a kissrác kezébe nyomta, akinek csillogtak a szemei az örömtől, hogy ő kapta az ajándékot. Azonban míg az apuka visszatért a színpad elé, hogy dvd-t szerezzen, addig egy buzi rockerköcsög odalépett a kissráchoz és kitépte a kezéből a csomagot "Minek menjek a tömegbe, amikor így is lehet szerezni!" - felkiáltással a haverjaival röhögve távoztak...
Na erre ki mit lépett volna?... Mert én kitéptem volna a belét...

Nincsenek megjegyzések: